Apparaten en accessoires
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 10min
4 porties
Ingrediënten
Notencrumble
-
pecannoten20 g
-
gepelde walnoten10 g
-
kokos, geraspt, ongezoet20 g
-
havervlokken20 g
-
kaneel, gemalen½ tl
-
honing20 g
Gepocheerde peren in honing
-
peren (ongeveer 200g), geschild4
-
water1000 g
-
kaneelstokje1
-
gember, vers wortel geschild1 cm
-
vanillestokje merg apart geschraapt1
-
honing50 g
-
zout¼ tl
Chocolade saus
-
pure chocolade, 70% cacao100 g
-
volle melk50 g
-
honing20 g
-
muntblad, vers voor de garnering
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
170 mg
Eiwitten
4.4 g
Calorieën
1562 kJ /
371.8 kcal
Vetten
20.3 g
Vezels
3.5 g
Verzadigd vet
10.1 g
Koolhydraten
43.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pompoen & Peer
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gestoomde aardappelkroon
50min
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Geen beoordelingen
Zomerse pastasalade
30min
Paashaas apero-hapjes
Geen beoordelingen
Paaspastei
Geen beoordelingen
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Geen beoordelingen
Walnoot Brittle
1u. 30min
Fruitnectar
10min
Mousse van tonijn
10min
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Tomatensaus
40min
Appelmoes
20min